Kampania Społeczna Rozbijbankmleka.plMonografia o bankach mleka. Już jest!Konferencja prasowa, 08.11.2017 godz. 11.00Oświadczenie medialne w sprawie oferty sprzedaży kawy z mlekiem kobiecymProfesor Kornacka o I Ogólnopolskiej Konferencji Banków Mleka KobiecegoKonkurs Ministerstwa Zdrowia dla banków mleka KobiecegoPrezentacja wyników Laktotech - sukces na zjeździe PTN!Po Zjeździe EMBA, Glasgow 05-06.10.2017Oświadczenie Zarządu Ogólnopolskiej Federacji Organizacji PozarządowychOświadczenie w związku z informacjami medialnymi dotyczącymi działalności Fundacji Bank Mleka KobiecegoWizyta Tany Cassidy Potrzebny wolontariuszPrzygotowania do I Ogólnopolskiej Konferencji Banków Mleka KobiecegoFundacja BMK realizuje projekt w ramach Narodowego Programu ZdrowiaBroszura Liczy się każda kropla w wersji do pobraniaLaktotech - zakończyła się faza badawczaWyniki Konkursu Fundacji Bank Mleka Kobiecego o stypendium konferencyjne na zjazd EMBA, Glasgow 2017Laktotech - audyt HACCP w banku mleka w WarszawieUrodziny w OpoluIV Zjazd Europejskiego Stowarzyszenia Banków Mleka EMBA w GlasgowKonkurs na stypendium konferencyjne na IV Zjazd EMBA w GlasgowRozstrzygnięcie Konkursu na Dzień Honorowej DawczyniKolejne IV Wrocławskie Forum Neonatologiczne Nabór do badania: skład pokarmu matki, a stan odżywienia matki karmiącejTrwa nabór do badania. Jak dieta mamy wpływa na rozwój dziecka.1% dla Fundacji Bank Mleka KobiecegoŻyczenia Świąteczne od Fundacji Bank Mleka KobiecegoRusza KONKURS PLASTYCZNY Fundacji Bank Mleka Kobiecego!Laktotech - badania hormonów, staż w HiszpaniiBank we Wrocławiu już przyjmuje mlekoLaktacja jak złoto. Konferencja on-line

Oświadczenie medialne Fundacji Bank Mleka Kobiecego z dnia 06.10.2017 Pobierz

Oświadczenie Ogólnopolskiej Federacji Organizacji Pozarządowych z dnia 10.10.2017 w związku z medialnymi publikacjami odnoszącymi się do finansowania Fundacji Bank Mleka Kobiecego Pobierz